Feesten met bijna de voetjes in het water!  Zoekt u  een unieke locatie aan het water voor uw feest of bruiloft? Cablepark Aquabest is bij uitstek geschikt als feestlocatie. Het maakt niet uit wat er te vieren is, van bedrijfsborrel tot bruiloft, wij besparen ons geen enkele moeite om er voor u een grandioze dag van te maken.

Feest / bruiloft

Feesten of trouwen aan het water is erg ontspannend. Dankzij de palmen, vuurkorven en lounge meubilair waant u zich in een waar vakantieoord. Bij een feest hoort uiteraard ook gepaste catering. Deze verzorgen wij van eenvoudige borrelhap tot uitgebreid buffet / BBQ. Wat betreft de muziek behoren een DJ en/of live-muziek tot de opties. Voor uw bruiloft komt de ambtenaar met plezier langs op onze locatie om u in de echt te verbinden. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee. Neem via telefoon of email contact met ons op of kom langs op locatie voor een vrijblijvend gesprek. Capaciteit tot ca. 250 p.

Vergadering

Cablepark Aquabest biedt vanaf 2020 een volledig ingerichte vergaderruimte aan waar u met uw team in alle rust kunt vergaderen. Er is ruimte voor 30 personen, beamer en flipover zijn tegen een kleine vergoeding beschikbaar. Aansluitend aan uw vergadering eten en/of waterskiën / wakeboarden behoren tot de mogelijkheden. Graag verzorgen wij daarnaast ook uw diner of BBQ, zodat u de dag gepast af kunt sluiten!