Feesten en bruiloften organiseren bij onze wakeboardbaan, met zicht op waterskiën en wakeboarden, is ons op het lijf geschreven. Het maakt niet uit wat er te vieren is, Cablepark Aquabest is de perfecte locatie voor een onvergetelijk feest. Voor uw bruiloft komt de ambtenaar van de burgerlijke stand graag naar onze locatie. Is het uw wens om te trouwen aan het water dan is onze beachclub een schot in de roos, want het terras is direct gelegen aan de fantastische waterplas van Aquabest. De sfeer is erg relaxed ; met vuurkorven, toortsen en vele kaarslichtjes maken wij er een sprookjesachtig geheel van. Naar wens toveren wij de accommodatie om in Ibizasfeer of Après-ski. De combinatie van diverse ruimtes binnen en het speelse terras met tal van plekjes om ongestoord te borrelen, maken de accommodatie uniek. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een bedrijfspresentatie of vergadering.

Bij een feest hoort ook catering welke wij verzorgen van borrelhap tot uitgebreid buffet. Laat u verwennen met een op de huid gegrilde verse zalm van de keramische BBQ.

Geen feest zonder muziek! Tot in de late uurtjes feesten met DJ of live muziek. De speakers kunnen voluit want we hebben het rijk voor ons alleen.

Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee. Wij besparen ons geen enkele moeite om er voor u een grandioze dag van te maken. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en laat u verrassen!

Capaciteit tot ca. 250 p.