In tegenstelling tot waterskiën vraagt leren wakeboarden vaak wat meer oefening. Voor degenen die graag extra begeleid worden, bieden wij speciale wakeboard lessen aan. 

De 2 uur durende wakeboard les is het beste pakket om te leren wakeboarden. Na een korte instructievideo starten we aan onze 2-mast kabelskitrainer. Op deze kleinere wakeboardbaan wordt de snelheid speciaal op u  afgestemd, dit maakt het starten een stuk makkelijker. Met de tips van onze instructeurs is de start  hopelijk snel overwonnen. Nadat ook de stuurtechniek is bijgebracht, is het tijd te verhuizen naar onze 4-mast kabelskibaan om een volledige ronde te leren maken.

Bekijk eerst de tarieven of boek meteen via online reserveren! Let op: er zijn slechts 10 plekken beschikbaar en u dient minimaal 1 dag van tevoren te reserveren.

Wakeboardinstructies binnen de reguliere openingstijden

Geen behoefte aan extra begeleiding? Dan kunt u ook  op de 4-mast kabelskibaan binnen de reguliere openingstijden terecht om te leren wakeboarden. U kijkt dezelfde instructievideo en krijgt bij iedere start instructies; het kan echter wat drukker zijn.

Bij voldoende beginnende wakeboarders kan er ook gebruik gemaakt worden van de 2-mast kabelskitrainer. Puur service; geen extra kosten! Informeer eventueel vooraf of de 2-mast kabelskitrainer wordt geopend.