SUPPEN = Stand Up Paddling 

Een alternatief voor wakeboarden of waterskiën is super direct nabij onze wakeboardbaan. Bij Stand Up Paddling sta je op je SUP board en beweeg je jezelf voort met één paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. Het is een van de meest complete workouts. Je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders. Dat lijkt nogal inspannend, maar het is juist erg relaxed. Het SUP board is zeer stabiel, dus ook al ben jij geen topper met sporten, je kunt het gemakkelijk leren. Ben je met minimaal 8 personen, dan bieden wij ook een lunch- of diner arrangement aan met Suppen. Kijk hiervoor bij arrangementen.

Zelfstandig vrij Suppen

Na ’n instructie van slechts enkele minuten kun je zelfstandig de plas van Aquabest bevaren. Zittend op de knieën wegvaren en dan opstaan; na al 15 minuten lijkt het alsof je nooit anders gedaan hebt.

2 uur € 23,50. Bij frisser weer is een warme steamer wetsuit te huur voor € 4,00 per uur.

Huur een SUP voor 24 uur

Ga er eens op uit en bekijk de natuur vanaf het water. Kies zelf de locatie waar je wilt suppen en haal je SUP backpack op bij Cablepark Aquabest. Voor 24 uur betaal je € 47,50. Eventueel een wetsuit (shorty of steamer) erbij huren kost € 10,00. Reserveer tijdig. Filmpje van de backpack. Heb je plannen om zelf een SUP aan te schaffen? De SUP’s van JOBE hebben de beste prijs- kwaliteit verhouding. We adviseren je graag. We hebben ook nog enkele gebruikte en nieuwe overjarige SUPS’s beschikbaar tegen scherpe prijzen.

Suppen het alternatief voor wakeboarden of waterskiën