SUPPEN = Stand Up Paddling 

Een alternatief voor wakeboarden of waterskiën is super direct nabij onze wakeboardbaan. Bij Stand Up Paddling sta je op je SUP board en beweeg je jezelf voort met één paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. Het is een van de meest complete workouts. Je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders. Dat lijkt nogal inspannend, maar het is juist erg relaxed. Het SUP board is zeer stabiel, dus ook al ben jij geen topper met sporten, je kunt het gemakkelijk leren.

Zelfstandig vrij Suppen

Na ’n instructie van slechts enkele minuten kun je zelfstandig de plas van Aquabest bevaren. Zittend op de knieën wegvaren en dan opstaan; na al 15 minuten lijkt het alsof je nooit anders gedaan hebt.

1 uur € 17,50 / 2 uur € 23,50. Bij frisser weer is een warme steamer wetsuit te huur voor € 4,00 per uur.

Huur een SUP voor 24 uur

Ga er eens op uit en bekijk de natuur vanaf het water. Kies zelf de locatie waar je wilt suppen en haal je SUP backpack op bij Cablepark Aquabest. Voor 24 uur betaal je € 47,50. Eventueel een wetsuit (shorty of steamer) erbij huren kost € 10,00. Reserveer tijdig. Filmpje van de backpack. Heb je plannen om zelf een SUP aan te schaffen? De SUP’s van JOBE hebben de beste prijs- kwaliteit verhouding. We adviseren je graag. We hebben ook nog enkele gebruikte en nieuwe overjarige SUPS’s beschikbaar tegen scherpe prijzen.

Stand Up Paddling WORKOUT CLINIC

Teambuilding op de nieuwe Sups van Jobe. De personal trainers van ICHIEVEMENT laten je spieren gebruiken waarvan je niet eens wist dat je ze had. Na de pittige training een heerlijk ontspannen cooldown en dan nog even vrij paddlen over de mooie plas van Aquabest. Totaalsessie van ca. 2 uur voor 10 tot 14 personen. Maandag t/m vrijdag € 32,50 p.p. Weekend en feestdagen € 37,50 p.p. Inclusief gebruik wetsuit.


Suppen het alternatief voor wakeboarden