SUPPEN = Stand Up Paddling 

Bij Stand Up Paddling sta je op je SUP board en beweeg je jezelf voort met één paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. Het is een van de meest complete workouts. Je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders. Dat lijkt nogal inspannend, maar het is juist erg relaxed. Het SUP board is zeer stabiel, dus ook al ben jij geen topper met sporten, je kunt het gemakkelijk leren.

Zelfstandig vrij Paddlen</strong

Na ’n instructie van slechts enkele minuten kun je zelfstandig de plas van Aquabest bevaren. Zittend op de knieën wegvaren en dan opstaan; na al 15 minuten lijkt het alsof je nooit anders gedaan hebt.

1 uur € 17,50 / 2 uur € 23,50. Bij frisser weer is een warme steamer wetsuit te huur voor € 4,00 per uur.

Stand Up Paddling WORKOUT CLINIC

Teambuilding op de nieuwe Sups van Jobe. De personal trainers van Ichievement.nl laten je spieren gebruiken waarvan je niet eens wist dat je ze had. Na de pittige training een heerlijk ontspannen cooldown en dan nog even vrij paddlen over de mooie plas van Aquabest. Totaalsessie van ca. 2 uur voor 10 tot 14 personen. Maandag t/m vrijdag € 32,50 p.p. Weekend en feestdagen € 37,50 p.p. Inclusief gebruik wetsuit.