Wij hebben bij het samenstellen van de tarieven ons best gedaan om een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden voor het gebruik van het Cablepark.

RITTENKAART: Wilt u na ’n eerste kennismaking met het wakeboarden of waterskiën vaker naar de wakeboardbaan komen, dan is de 10- of 15 rittenkaart een goede keuze. Het 2e, 3e en 4e aansluitende uur krijgt u er dan gratis bij! 

ZOMERKAART: Van 08 juli t/m 18 augustus kunt u iedere dag onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het Cablepark. 

WEEKKAART: Voor de vakantieganger die Brabant een weekje bezoekt of als u liever  alleen de mooiste weken van het jaar kiest? Dan is de weekkaart de juiste keuze voor u. Voor slechts € 28,50 ’n hele dag waterpret! Voor kinderen t/m 11 jaar slechts € 21,50 per dag! Geldig van maandag t/m vrijdag.

SEIZOENKAART: Als u gemiddeld 2 keer per week wilt komen of gewoon zo vaak als u maar wilt, dan is de seizoenkaart uw ding. Er is nu ook een seizoenkaart voor de weekdagen van maandag t/m vrijdag  en een seizoenkaart voor de zaterdag en zondag.

SHOP: Maakt u met regelmaat gebruik van de waterskibaan dan loont het om eigen materiaal aan te schaffen, dus kijk  zeker ook eens in onze SHOP. We hebben alle “gear” in huis en vaak ook nog overjarige modellen met hoge korting!