Wij hebben bij het samenstellen van de tarieven ons best gedaan om een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden voor het gebruik van het Cablepark. Wilt u na ’n eerste kennismaking met het wakeboarden of waterskiën vaker naar de wakeboardbaan komen, dan is de 10- of 15 rittenkaart een goede keuze. Het 2e, 3e en 4e aansluitende uur krijgt u er dan gratis bij! Voor de vakantieganger die Brabant een weekje bezoekt, is natuurlijk de weekkaart een topper.

ZOMERKAART: Van 08 juli t/m 18 augustus kunt u iedere dag onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het Cablepark. 

WEEKKAART: Kiest u liever zelf de mooiste weken van het jaar? Dan is de weekkaart de juiste keuze voor u. Voor slechts € 28,50 ’n hele dag waterpret! Voor kinderen t/m 11 jaar slechts € 21,50 per dag! Geldig van maandag t/m vrijdag.

SEIZOENKAART: Als u gemiddeld 2 keer per week wilt komen of gewoon zo vaak als u maar wilt, dan is de seizoenkaart uw ding. Het loont dan om eigen materiaal aan te schaffen, dus kijk  zeker ook eens in onze SHOP.