Bij het samenstellen van de tarieven hebben wij ons best gedaan een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden voor het gebruik van het Cablepark. Standaard werken wij met blokken van 2 uur, zo heeft u voldoende tijd om te wakeboarden of waterskiën en tussendoor ook even uit te rusten. 

Speciale kaarten

Rittenkaart

Wilt u na uw eerste bezoek vaker komen wakeboarden of waterskiën? Dan is de 10 x 2 uur-, of de 15 x 4 uur rittenkaart een goede keuze. U betaalt slechts het eerste uur! Het 2e, 3e en 4e aansluitende uur krijgt u er gratis bij! 

Weekkaart

Voor de vakantieganger die Brabant een weekje bezoekt of als u liever alleen de mooiste weken van het jaar kiest? Dan is de weekkaart de juiste keuze voor u. Voor slechts € 28,50 ’n hele dag waterpret! Voor kinderen t/m 11 jaar slechts € 21,50 per dag! Geldig van maandag t/m vrijdag.

Zomerkaart

Onbeperkt gebruik maken van het Cablepark in de zomer? Met onze zomerkaart kunt u van 13 juli t/m 23 augustus iedere dag onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het Cablepark binnen de regulieren openingstijden.

Seizoenkaart

Als u gemiddeld 2 keer per week wilt komen, of gewoon zo vaak als u maar wilt, dan is de seizoenkaart uw ding. Seizoenkaarten zijn beschikbaar in 3 varianten: Maandag t/m vrijdag, zaterdag t/m zondag of voor de gehele week. 

Om 100% van uw seizoenkaart te genieten is uw eigen materiaal wel zo fijn. Hiervoor kunt u bij ons terecht in de shop. Hier is alles aanwezig wat u nodig heeft. Naast het nieuwste materiaal hebben we vaak wat oudere modellen die tegen een mooie korting beschikbaar zijn! We voorzien u graag van persoonlijk advies en uiteraard mag u een testrondje maken voor u een aankoop doet.