Wakeboarden en waterskiën doe je bij ons aan een kabelskibaan. Met z’n tienen tegelijk ski je aan een soort van sleeplift. De omloopkabel hangt ca. 9 meter boven het water en wordt aangedreven door een geruisloze elektromotor. Het parcours heeft vier 90 graden hoekpunten en is 800 meter lang.

Wakeboarden en waterskiën: 

Voordat je het water op gaat, bekijk je eerst ’n instructiefilmpje en bij de startplaats word je persoonlijk door onze instructeur begeleid. Binnen een half uurtje heb je de grondbeginselen van het waterskiën al onder de knie. Het wakeboarden, de natte variant van het snowboarden, vraagt om iets meer motoriek. Kun je al snowboarden of skateboarden dan pak je het razend snel op. Kijk ook naar de info over de WAKEBOARDCLINICS.

Individuele begeleiding bij wakeboarden en waterskiën:

Cablepark Aquabest biedt als enige ter wereld een training aan op een 2-Mast Cableskitrainer met een zelfde start als de 4-mast Cableskibaan. En dit geheel als service zonder extra kosten! De training wordt exact op jou afgestemd en daarom mag je het beste resultaat verwachten. Ideaal voor een kidsparty voor de allerkleinsten vanaf 6 jaar en voor een optimale instructie van het wakeboarden. De 2-Mast Cableskitrainer is bij voldoende aanbod geopend in het weekend en op afspraak. Bel even om te reserveren!

Suppen = Stand Up Paddling

Lijkt het waterskiën en wakeboarden iets te inspannend voor je? Ga dan voor Stand Up Paddling. Bij Stand Up Paddling sta je op je SUP board en beweeg je jezelf voort met één paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. Het is een van de meest complete workouts. Je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders. Dat lijkt nogal inspannend, maar het is juist erg relaxed. Het SUP board is zeer stabiel, dus ook al ben jij geen topper met sporten, je kunt het gemakkelijk leren. Klik hier voor complete info over het SUPPEN.

Wat heb je nodig?

Behalve je zwemkleding heb je niets nodig bij onze wakeboardbaan. Waterski’s en zwemvest zijn gratis te gebruiken. Wakeboard en wetsuit zijn te huur. Kinderen t/m 11 jaar zijn verplicht een helm te dragen. Deze wordt gratis ter beschikking gesteld.

Accommodatie:

Er zijn kleedruimten en douchegelegenheden. Kostbare spullen kun je achterlaten in ’n locker. Ga je zelf niet het water op dan kun je loungen op het sfeervolle zonneterras onder het genot van een tropische cocktail en/of heerlijke gerechten.